3A

Välkommen till 3As sida!

Veckobrev för vecka 24 

Hej,  

Ännu en vecka har gått och nu kan vi nästan räkna timmarna tills det är dags för sommarlov Den här veckan har vi tömt bänkar, skåp och lådor för att förbereda oss för flytten in i det nya klassrummet en bit bort i korridoren. Lite vemodigt har det nog varit för barnen att packa ihop och göra sig redo att lämna det som varit verkligheten de senaste tre åren men det känns också som att de är väldigt redo för att bli mellanstadieelever! Vi påminner de som fortfarande har några saker kvar att ta med en extra påse på måndag för att kunna få hem det sista.  

Vi, Gabriella, Ulrika och Arifär så glada att fått vara denna tid med alla dessa fina barn i klass 3A. Trots att alla nog varit rätt så trötta mot slutet har de jobbat på in i det sista. De är alla också så fina mot varandra som klass och måna om att alla ska få vara med på rasterna. Nu är de alla så värda ett riktigt skönt och härligt sommarlov!  

Som tidigare nämnt blir skolavslutningen i år i klassrummet, där vi ses 8.30-10 för att säga hejdå och önska varandra en skön sommar.  

Den 17 augusti är barnen välkomna tillbaka på skolstart för HT -20. Som vi skrivit kommer Maria Johansson och Claes Hammar att ta över till hösten, de kommer också ha Benny Jedland med sig som kommer finnas som resurs Dessutom kommer Arif att följa med klassen, vilket vi såklart är väldigt glada för! 

Hoppas ni alla får en riktigt, riktigt skön sommar! 

 

Vänliga hälsningar 

Ulrika, Gabriella och Arif  

  

Ulrika Eckerman Dolk

Förstelärare ma, klasslärare 3A, lärstudio 1 

Gabriella Johansson

Klasslärare 2B och 3A 

Arif Cihangir

Assistent & fritids

Uppdaterad:

Andra sidor under: 3A