Höstens föräldramöten bjuder på inspirerande och aktuella föreläsare.

Boka gärna in höstens spännande och lärorika föräldramöten redan nu:  åk 4-6 den 2 september som gästas av Maria Dufva samt F- åk 3 den 9 september, som besöks av Anne-Marie Körling. Läs mer.

Åk 4-6s föräldrar kommer få ta del av en föreläsning om barns värld på nätet, onsdagen den 2/9 kl 18.30. Efter föreläsningen följer en kortare samling i klassrummet.

Maria Dufva arbetar som kriminolog på Värmdö kommun och är mycket ute i skolor och pratar om nätet. Hon föreläser också mycket för föräldrar och andra vuxna om hur man får insyn i barnens värld. Hon har citerats mycket och syns ofta i media. Här finns en artikel att läsa från NVP.se. Läs gärna mer om Maria på hennes hemsida: http://www.mariadufva.se/

F- åk 3s föräldrar kommer, onsdagen den 9/9 kl 18.30, få träffa Anne-Marie Körling som är grundskolelärare, föreläsare, författare och krönikörEfter föreläsningen följer en kortare samling i klassrummet.

Hennes budskap är att alla kan bli goda läsare och vikten av att just läsa. Läs gärna mer om hennes bakgrund och ta del av hennes blogg: http://korlingsord.se/om-mig.

Vi på skolan ser mycket fram emot båda föreläsningarna som en inspiration till nytt spännande lärande.

Med hopp om givande och lärorika kvällar! Hälsningar personalen på Johannesbäcksskolan.

16 juni 2015