Erika Norstedt - Rektor

Hej alla vårdnadshavare med barn på Johannesbäcksskolans Grundsärskola!

Jag hoppas få träffa flera av er inom en relativt snar framtid, då jag nu arbetar som rektor för Johannesbäcksskolans och Bergaskolans Grundsärskolor från och med måndag 2018-08-13. Jag kommer att dela min tid mellan skolorna.

Jag har alltid varit intresserad av särskolan och dess organisation och det känns väldigt spännande att nu få lära mig mer om skolformen och verksamheterna. Jag ser fram emot ett gott samarbete med er vårdnadshavare och personalen.

Jag vill gärna passa på att berätta lite mer om mig själv så att ni vet vem jag är i stora drag. Jag är från början förskollärare och sedan har jag utbildat mig till lärare för lägre åldrar. Jag har även erfarenhet av att arbeta som specialpedagog några år innan jag började som rektor på en F-6 skola i Heby kommun. Närmare bestämt i Östervåla, där jag också bor med min familj. Jag är gift och har två vuxna barn som är utflugna och en tonårsson som fortfarande bor hemma.

Under de tre senaste åren har jag arbetat som enhetschef för Sjukhusundervisningen i Uppsala kommun och för Eksätra resursenhet. Jag har även startat upp Polacksbackens skola som är en grundskola med förskoleklass och årskurs 1.

Vi kommer härnäst att ses på föräldramötet som är inbokade en bit in på terminen och då kommer jag att kunna berätta mer om arbete på skolorna och även presentera mig själv lite mer utförligt. Om ni har några frågor innan dess är ni välkomna att höra av er till mig via mail eller telefon. Jag kan vara svår att få tag på i telefonen, men om jag inte svarar kan ni skicka ett sms med namn och ärende så ringer jag upp så snart jag har möjlighet.

Varma hälsningar

Erika Norstedt