3B

Välkomna till 3Bs sida!

Hej och välkomna till oss!

Vi är 3B och vi är 26 glada elever. Vi tycker om att läsa böcker, fantisera, räkna matte, lösa problem, rita, sjunga och ha idrott. På rasterna gillar vi att spela King, hoppa hopprep, spela fotboll och basket, dansa, leka tagare, prata om spel och gunga.  Vi tycker också om våra fröknar och de tycker mycket om oss.

Vi som jobbar i klassen heter Jennifer och Fredrik. Vi har följt klassen sedan årskurs ett och ser fram emot trean då vi kommer att fortsätta läsa, skriva, räkna och lära oss om alla möjliga spännande saker här i världen.

Varje fredag publicerar vi ett veckobrev på Unikum till alla vårdnadshavare. Det består av bilder och en kort beskrivning om veckan som har gått och innehåller alltid information inför nästa vecka. Kika gärna i det en extra gång  om ni är osäkra över någonting.

Här (PDF, 122 KB) kan du se vårt schema.

Hälsningar vi i 3B

OBS! Kanske behöver du uppdatera ditt bokmärke till vår sida, ifall du har en sådan, eftersom vi byter årskurs och därför också klassnamn.

Jennifer Jansson

Lärare åk 1-3