Jullovsanmälan

Nu är det jul igen!

Nu är det dags att planera jullovet.

Här kan du meddela oss om ni behöver omsorg under jullovet, vilka dagar samt tider.
Ni kan också skriva in dessa på plats i skolan vid tavlan eller lämna in lovlappen som eleverna fått med sig hem i dagarna.

Vi behöver tiderna för vår planerings skull veta men också köket är i behov att veta hur mycket mat som ska lagas. Vi vill gärna undvika onödiga mat- och personalkostnader.

Bra att veta:

• skolans julavslutning är torsdag 20/12 (fritids öppet som vanligt efter julavslutningen)
  • fritids är stängt måndag 7/1 för planering med resten av personalen.
  • skolan börjar tisdag 8/1 och då anmäler ni som vanligt tiderna vid tavlan eller här via webben.

Tack för ert samarbete!

Nu är anmälan stängd, all mat är beställd för de barn som ska vara här och vid förändringar måste fritidspersonalen kontaktas. Tack.

Uppdaterad: